Altijd al willen leren zeilen, maar er de tijd of juiste locatie niet voor kunnen vinden? Dit kan op de RZV!

Volwasseneninstructie

In het voor- en najaar wordt er op de RZV volwasseneninstructie georganiseerd. Je krijgt les in Valken, kielboten die plaats bieden aan drie cursisten en een instructeur. Aan het eind van de vier of vijfdaagse cursus heb je de basis van het zeilen onder de knie, of ben je inmiddels gevorderd. De lessen vinden plaats op zondag en er wordt gezamenlijk gegeten tijdens of na de lessen.

In het voorjaar loopt de instructie gelijk met de Jeugdzeilopleiding (JZO) die ook vanuit de RZV georganiseerd wordt. Ouders De RZV is een zeilvereniging, wat wil zeggen dat wij deze activiteit aan kunnen bieden aan leden. Ben je nog geen lid? Dan verzorgen wij de inschrijving. Bovendien hoef je bij deelname aan de volwasseneninstructie geen entreegeld te betalen. Je ontvangt uiteindelijk één factuur voor zowel lidmaatschap als deelname en blijft lid van de RZV tot opzegging.

Klik   hier  voor informatie over dagindeling en kosten. Heb je vragen/opmerkingen? Mail naar Emma Dieleman op   zeilcommissaris_opleidingen@rzv.n l.

Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je terecht op de site  van de RZV.