Wil je leren zeilen? Op acht dagen voor de zomervakantie zijn er zeillessen: de Jeugdzeilopleiding (JZO)! Ook kan je in de eerste of laatste week van de zomervakantie deelnemen aan een ‘JZO-week’ – een zeilkamp, waar je elke dag zeilt, maar wel gewoon thuis slaapt.

Jeugdzeilopleiding (JZO)

De JZO bestaat uit 8 lessen voor de zomervakantie (zie Data). Deze dagen staan in het teken van leren zeilen met een Optimist, maar dit uiteraard gecombineerd met heel veel gezelligheid en plezier! Belangrijke voorwaarde voor de zeillessen is dat je tenminste twee zwemdiploma’s hebt en je 8 jaar of ouder bent bij aanvang van de lessen.

De Feva opleiding zal op dezelfde dagen plaatsvinden. We beschikken over vier huurboten, wat betekent dat, met twee kinderen per boot, er acht kinderen kunnen deelnemen.

Bij voldoende inschrijvingen willen we de startende Feva-zeilers (wel minimaal een CWO-2 diploma in de Optimist of een andere jeugdboot) en de al meer ervaren Feva-zeilers splitsen in twee groepen.

Heb je interesse? Kijk dan verder op de website (zeilen ->Jeugd Zeil Opleiding). 

De inschrijving start op 1 maart!