Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Woensdagavondwedstrijden

Woensdagavondwedstrijden

31 mei 2017 @ 19:00 - 21:00

De RZV organiseert elk jaar de traditionele woensdagavondwedstrijden in de voor- en nazomer!

Data 2017

De wedstrijden zullen plaatsvinden op woensdagavond in de maanden mei, juni en juli in het voorjaar en augustus en september in het najaar. In de zomer schoolvakantie is er een zomerstop.

Klassen

In principe kan in elke klasse deelgenomen worden. Voorlopig zijn de navolgende klassen actief: Laser en SW-klasse. Bij meer dan vijf deelnemers per klasse kan overwogen worden de klasse apart te starten.

De Laser standaard, Laser radiaal en Laser 4.7 zullen in één veld starten. De finishvolgorde is (behoudens protesten) bepalend voor de uitslag. Na afloop van de gehele serie zal op basis van de behaalde punten een apart klassement voor deze drie disciplines opgemaakt worden.

Laserzeilers mogen per woensdagavond kiezen of ze met een standaardzeil, radiaalzeil of 4.7-zeil starten. In het standaard-, radiaal- en 4.7-zeil dient wel hetzelfde zeilnummer te staan. Het jacht dient zich in de klasse met het grootste zeil (standaard, radiaal) in te schrijven en zal in dat klassement opgenomen worden.

De Après Zeil

Als de bootjes weer netjes  opgeborgen zijn is er in ons gezellige clubhuis met Zicht op Zee gelegenheid tot napraten met een biertje. Desgewenst wordt een heerlijke maaltijd voorgeschoteld door onze maître Hennie Louw!

Klik hier voor de wedstrijdbepalingen
Klik hier voor de tarieven .

Inschrijving

SCHRIJF JE IN!

Gegevens

Datum:
31 mei 2017
Tijd:
19:00 - 21:00
Serie:
Evenement Categorie:

Organisator

RZV
E-mail
info@rzv.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rotterdamsche Zeilvereeniging (RZV)
Kralingse Plaslaan 113
Rotterdam, Zuid-Holland 3062 CD
+ Google Maps
Telefoon
+
Bekijk de site van Locatie