Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Terugkomdag Optimist on Tour bij RZV!

14 oktober 2018 @ 10:00 - 17:00

Tijdens de Wereldhavendagen hebben ongeveer 500 kinderen een bezoek gebracht aan de Optimist On Tour. Een samenwerking tussen het Watersportverbond en de RZV! Het was dit jaar weer een geslaagd feest.  

Ben jij er ook bij geweest en vond jij het zeilen nou super leuk of heb je de Optimist on Tour helaas gemist? Kom dan op 14 oktober naar de terugkomdag bij de RZV. Op die dag worden mini zeillesjes gegeven op de Kralingse Plas. 

Er zullen gedurende de dag in vier rondes gezeild worden, ieder van ongeveer 90 minuten. Tijdens deze rondes kun je met gecertificeerde instructeurs van de RZV het water op gaan en een eerste echte introductie krijgen met hoe er op de RZV zeilles gegeven wordt.

Je kunt meedoen indien deze een zwemdiploma hebt. Wij zullen voor zwemvesten zorgen. Kijk wel goed naar het weerbericht en trek voldoende kleding aan, liever te warm dan te koud gekleed. Neem ook een set droge kleren mee.

Het is toegestaan, mits niet te druk, om meerdere rondes mee te doen. Het aanmelden begint om 10.00 uur en de inschrijving zal de hele dag open zijn.

De planning is als volgt:
10.00 uur start ronde 1
11.45 uur start ronde 2
13.30 uur start ronde 3
15.15 uur start ronde 4

Voor de ouders/begeleiders zal wanneer de kinderen aan het zeilen zijn een presentatie worden gegeven waarin alles met betrekking tot het jeugdzeilen op de RZV duidelijk gemaakt wordt. Daarnaast kan er genoten worden van het uitzicht over de plas en natuurlijk de vorderingen die uw kind maakt vanuit onze sociëteit!

Weet je zeker dat je komt? Leuk, vraag dan aan je ouders om jou via deze link  op te geven. Hier kun je aangeven welke ronde je langs wilt komen, zodat er een inschatting gemaakt kan worden van het aantal deelnemers. Weet je nog niet zeker dat je komt? Geen probleem, kom langs wanneer het jou en je ouders schikt en wij zorgen ervoor dat er gezeild kan worden!

Zien jullie graag op 14 oktober op de RZV aan de Kralingse Plaslaan 113, 3062 CD Rotterdam.

Met zeilersgroet van de JZO!

Gegevens

Datum:
14 oktober 2018
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.rzv.nl/2018/09/25/terugkomdag-optimist-on-tour-bij-de-rzv/

Organisator

RZV
E-mail
info@rzv.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rotterdamsche Zeilvereeniging (RZV)
Kralingse Plaslaan 113
Rotterdam, Zuid-Holland 3062 CD
+ Google Maps
Telefoon
+
Bekijk de site van Locatie