Je kunt je weer inschrijven voor de voorjaarstrainingen!

In samenwerking met W.V. Aegir en de K.R.&Z.V. de Maas organiseert de RZV in het voorjaar van 2020 een reeks van vijf wedstrijdtrainingen voor zeilers die in dat jaar de Combi Rotterdam in de Optimist willen gaan wedstrijdvaren. 

De trainingen zijn bedoeld voor zeilers in de Optimist Junior, Benjamin en Groen. Er wordt afwisselend getraind op de Kralingse Plas, op de Bergse Plassen of Port Zélande. De Optimisten kunnen in overleg bij de verschillende verenigingen worden ondergebracht.

Data
zondag 8 maart 2020
zondag 15 maart 2020
zondag 22 maart 2020 
zondag 29 maart 2020
zondag 5 april 2020
Tijd: 10:00 tot 16:30 uur

Kijk onder “Wedstrijdzeilen” op de pagina “voorjaarstraining” voor de verdere informatie en om je in te schrijven.