De eerste sneeuwbuien zijn weer voorbij en dat betekent…: de organisatie komt uit haar winterslaap en de voorbereidingen voor de JZO en JZO-WEEK zijn van start!! 

De eerste vergaderingen zitten er voor de organisatie van de Jeugd Zeil Opleiding en de JZO-weken alweer op en de voorbereidingen zijn begonnen. Dit jaar zullen Emma, Coen, Olivier en Niels, die de afgelopen jaren ontzettend veel hebben bijgedragen aan de JZO, een stapje terug doen. Natuurlijk laten ze dit niet zomaar uit hun handen vallen, ze hebben de afgelopen jaren een nieuwe generatie instructeurs en hoofdinstructeurs klaargestoomd die nu geleidelijk de taken over kunnen nemen. Sofie, Olya, Isabelle en Lizet zijn bij de organisatie betrokken en zullen als hoofdinstructeurs bij de JZO-dagen en JZO-weken aanwezig zijn. 

Voor de JZO-week wordt het een heel speciaal jaar; er kan namelijk een lustrum gevierd worden! Dit jaar zal de 10e editie van de JZO-week plaatsvinden en het belooft een groot feest te worden!!

Voor meer informatie, data en inschrijven kun je terecht op de website. 

De inschrijvingen voor de JZO en JZO-weken zullen begin maart geopend worden. 

Verder plaatsen we regelmatig leuke foto’s en berichtjes op Facebook (@RotterdamscheZeilvereeniging) en Instagram (https://www.instagram.com/rzv_zeilopleidingen/).

Wij kijken uit naar komend zeilseizoen, tot ziens op het water!

De JZO-organisatie