De RZV organiseert elk jaar de traditionele woensdagavondwedstrijden in de voor- en nazomer!

Data 2020

Helaas worden in verband met het Corona virus zeker tot juni niet gevaren. Hopelijk zullen we vanaf juni weer starten. De wedstrijden zullen dan plaatsvinden op de woensdagavonden 10, 17, en 24 juni, 1, 8 en 15  juli.

Na de zomerstop worden er op 26 augustus, 2, 9, 16, 23 en 30 september sprintwedstrijden gevaren omdat de avonden dan snel korter worden.

Klassen

In principe kan in elke klasse deelgenomen worden. Voorlopig zijn de navolgende klassen actief: Laser en Olympiajol. Bij meer dan vijf deelnemers per klasse kan overwogen worden de klasse apart te starten.

De Laser standaard, Laser radiaal en Laser 4.7 zullen in één veld starten. De finishvolgorde is (behoudens protesten) bepalend voor de uitslag. Na afloop van de gehele serie zal op basis van de behaalde punten een apart klassement voor deze drie disciplines opgemaakt worden.

Laserzeilers mogen per woensdagavond kiezen of ze met een standaardzeil, radiaalzeil of 4.7-zeil starten. In het standaard-, radiaal- en 4.7-zeil dient wel hetzelfde zeilnummer te staan. Het jacht dient zich in de klasse met het grootste zeil (standaard, radiaal) in te schrijven en zal in dat klassement opgenomen worden.

De Après Zeil

Na de wedstrijden is het weer napraten aan de bar. Desgewenst wordt een heerlijke maaltijd voorgeschoteld door onze gastheer Niels van der Wende!

Klik hier voor de wedstrijdbepalingen
Klik hier voor de tarieven .

Ligplaats bij de RZV

Indien je van buiten de Kralingse Plas komt is er een mogelijkheid om je boot tijdens de wedstrijdseries op het terrein van de RZV te laten staan tegen betaling. Dit kan aangegeven worden bij de inschrijving. Het stallen geldt niet tijdens de zomerstop. Graag de boot direct na de laatste wedstrijd in het voorjaar en het najaar van het terrein verwijderen. Wij vragen u om de aanwijzingen van onze havenmeester op te volgen.

Tarieven

Klik  hier voor de tarieven.

Deelnemers

Klik hier om te zien wie er al heeft ingeschreven.

Inschrijving

De inschrijving is voorlopig nog gesloten.Wanneer bekend is dat er gevaren mag worden, wordt de inschrijving geopend.

Schrijf je in!