Mijn naam is Niels van der Wende en sinds september 2018 vervul ik de rol van gastheer op de Rotterdamsche Zeilvereeniging. De werkweek van een gastheer op de RZV is zeer veelzijdig, iets waar ik ontzettend van kan genieten!

Eten op de RZV? Iedere woensdag avond is de ledenavond, met een vers bereid dagmenu. In het weekend is er een lunchkaart. Ook zijn er maandelijkse tapasavonden op de vrijdag. Verder kunt u reserveren voor walking dinners, buffetten, high tea’s, wijnproeverijen, picknick mandjes, sportlunches en nog vele andere leuke mogelijkheden! Dit alles is natuurlijk mooi te combineren met verjaardagsfeestjes, zakelijke lunches, vergaderingen/presentaties, borrels, bruiloften en nog veel meer leuks!

Bent u geïnteresseerd in een evenement bij ons op de vereniging? Neem dan even contact met me op via  email hidden; JavaScript is required, of telefonisch op 06 13 38 41 80. Uiteraard kunt u altijd even langs lopen bij ons op de sociëteit! Wilt u weten wanneer ik aanwezig ben? Kijk dan even bij openingstijden.

 

Naast mijn gastheerschap op de RZV, heb ik ook mijn eigen catering bedrijf: Niels van der Wende – Catering. Heeft u interesse in catering aan huis, op uw werk of op een andere locatie? Neemt u gerust even contact op via email hidden; JavaScript is required, of neem een kijkje op www.nielsvanderwende-catering.nl .