Ter ere van het 100-jarig bestaan van de RZV in 2012 is een jubileumboek uitgegeven waarin u niet alleen alles over de rijke geschiedenis van de Rotterdamsche Zeilvereeniging vindt, maar ook ruime aandacht besteed wordt aan de betekenis van de RZV binnen de wedstrijdzeilerij in Nederland en ver daarbuiten. Zowel verleden, heden als toekomst komen ruimschoots aan bod.

Zal de befaamde Jeugdzeilopleiding er ook in de toekomst in blijven slagen jeugdige wedstrijdzeilers op te leiden voor de internationale wedstrijden? En hoe ging en gaat dat op de Kralingse Plas met de zusterverenigingen, met roeiers en kanoërs, met scouts en hengelaars. En wie bedient toch dat raam waar die rare vlagen door ontstaan?

In ruim 100 pagina’s, full colour uitgegeven, vindt iedereen die de RZV en de Kralingse Plas een warm hart toe draagt iets van z’n gading.

Klik hier om de video te bekijken waarin u kunt zien hoe dit boek tot stand is gekomen of bekijk het Jubileumboek RZV100  in PDF-formaat.

Heeft u interesse? Het boek kost € 30,00 en kan besteld worden door een e-mail te sturen naar de email hidden; JavaScript is required.