Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Volwasseninstructie

Volwasseninstructie

19 maart 2018 @ 08:00 - 17:00

Altijd al willen leren zeilen, maar er de tijd of juiste locatie niet voor kunnen vinden? Dit kan op de RZV!

 Volwasseneninstructie

Twee keer per jaar wordt de volwasseneninstructie georganiseerd. Ook dit voorjaar is dit het geval. Vanaf eind mei zal op zondag les gegeven worden in Valken, kielboten die plaats bieden aan vier cursisten en een instructeur. Aan het eind van de zesdaagse cursus heb je de basis van het zeilen onder de knie, of ben je inmiddels gevorderd.

Er zal les gegeven worden volgens de eisen van het CWO (Commissie Watersport Opleidingen). Na afloop van de cursus krijgt elke deelnemer een certificaat met daarop de eisen waaraan voldaan is. Naast praktijk zal er elke week ongeveer een half uur besteed worden aan theorie, om onder andere de vaarregels en bootonderdelen goed te leren.

De RZV is een zeilvereniging, wat wil zeggen dat wij deze activiteit aan kunnen bieden aan leden. Ben je nog geen lid? Dan verzorgen wij de inschrijving. Bovendien hoef je bij deelname aan de  volwasseneninstructie geen entreegeld te betalen. Je ontvangt uiteindelijk één factuur voor zowel lidmaatschap als deelname en blijft lid van de RZV tot opzegging.

Klik hier voor informatie over dagindeling en kosten. Heb je vragen/opmerkingen? Mail naar Rolf de Boer op jeugdzaken@rzv.nl.

 Inschrijven?

SCHRIJF JE NU IN!

Gegevens

Datum:
19 maart 2018
Tijd:
08:00 - 17:00
Serie:
Evenement Categorieën:
,

Organisator

RZV
E-mail
info@rzv.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rotterdamsche Zeilvereeniging (RZV)
Kralingse Plaslaan 113
Rotterdam, Zuid-Holland 3062 CD
+ Google Maps
Telefoon
+
Bekijk de site van Locatie