Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meeting planning project MaxFun 25

2 oktober 2019 @ 20:30 - 22:30

Sinds het afgelopen jaar is de RZV trotse eigenaar van een zogeheten sportboot, de MaxFun 25.

Nadat deze boot meerdere jaren gebruikt is om het jaarlijkse NCK én NSK Teamzeilen in te verzeilen is er de afgelopen twee jaar een project opgezet om met deze zelfde boot ook te fleetracen, en met jeugdzeilers van de RZV aan het nationale wedstrijdcircuit van Nederland deel te nemen. 

Omdat we zowel de interesse van jonge zeilers als ook van andere RZV-zeilers willen peilen, organiseren we een avond om de planning voor het komende jaar te presenteren en de plannen om deze planning in te vullen te bespreken. Hierin is nog niets vastgelegd, jullie input is dus van harte welkom! De avond zal plaatsvinden op woensdag 2 oktober 2019, en start om 20:30 uur in de benedenzaal van de RZV. 

Over het project

Het uitgangspunt van het MaxFun-project binnen de RZV is om de oudere jeugdleden, in de leeftijdscategorie van ca. 16-25 jaar, een kans te bieden om op (wedstrijd)zeilgebied actief te blijven en hiervoor gebruik te kunnen maken van een boot van de RZV. Uiteindelijke doel hierbij is natuurlijk deze groep leden te betrekken en behouden bij de vereniging, alsmede nieuwe leden in deze doelgroep aan te trekken. 

De afgelopen twee jaar hebben uitgewezen dat het werkt: in wisselende teamsamenstellingen hebben veel jeugdleden gebruik gemaakt van de mogelijkheid om dan wel kennis te maken met het snelle, sportieve zeilen, dan wel op redelijk hoog niveau mee te varen op wedstrijden als de Van Uden Reco regatta en de North Sea Regatta! In samenwerking met North Sails is de boot van een nieuwe set zeilen voorzien voor deze wedstrijden en de boot is inmiddels van RZV-branding voorzien. Klaar voor een nieuw trainings- en raceseizoen!

Zoals aangegeven willen we nu, naast alle jeugdleden, ook andere RZV-leden actiever betrekken in het project, en de kans bieden om wellicht op te stappen!

Een korte samenvatting: ben je/bent u geïnteresseerd in het zeilen op de MaxFun het komende jaar? Sluit aan bij de meeting!

    • Woensdag 2 oktober 2019
    • 20:30 uur
    • Benedenzaal (RZV)

Namens de huidige MaxFun-zeilers,
Met vriendelijke groet,

Niels de Vries
Coen de Vrie

Gegevens

Datum:
2 oktober 2019
Tijd:
20:30 - 22:30
Evenement Categorie:

Organisator

RZV
E-mail
info@rzv.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rotterdamsche Zeilvereeniging (RZV)
Kralingse Plaslaan 113
Rotterdam, Zuid-Holland 3062 CD
+ Google Maps
Telefoon
+
Bekijk de site van Locatie