Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Combi Rotterdam kick off en inschrijving

19 mei 2019 @ 18:00 - 19:00

De Combi’s beginnen weer! Ieder jaar worden er jeugdzeilwedstrijden georganiseerd. Je gaat met een team van jonge zeilers wedstrijden varen in de regio, en als het lekker gaat klim je iedere keer een stapje hoger! 

De inschrijvingen zijn geopend https://inschrijving.combi-rotterdam.nl/wedstrijden en kun je je inschrijven voor de eerste Combi in Hank!

Kick-off

Speciaal voor iedereen die hier aan wil deelnemen en voor de ouders, organiseren we een kick-off over de combi’s. Hier leggen we uit wat je allemaal te wachten staat, wat je nodig hebt aan materiaal en kleding, én kunnen de zeilers met elkaar kennismaken. Kortom een leuke middag waar je weer helemaal zin krijgt in het nieuwe zeilseizoen. 

Wat is er voor nodig?

Allereerst moet je enthousiast zijn en lekker kunnen varen. CWO 2 is daarom minimaal vereist. Natuurlijk is een eigen bootje handig, maar mocht je die nog niet hebben dan kunnen we een bootje ter beschikking stellen.  

Wanneer: Zondag 19 mei
Tijd: 16.00-17.00 uur. Daarna afspreken met iedereen die de combi’s wil gaan varen
Locatie: RZV, Kralingse Plaslaan 113

Markt

Als je nog zeilkleding hebt die je niet meer past, of optispullen over hebt, neem het mee, hang er een prijsje aan en maak er iemand anders weer blij mee!

Meer informatie over de Combi’s  https://www..combi-rotterdam.nl

 

Gegevens

Datum:
19 mei 2019
Tijd:
18:00 - 19:00

Organisator

RZV
E-mail
info@rzv.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rotterdamsche Zeilvereeniging (RZV)
Kralingse Plaslaan 113
Rotterdam, Zuid-Holland 3062 CD
+ Google Maps
Telefoon
+
Bekijk de site van Locatie