Beste leden,

Namens het bestuur kunnen we dit keer gelukkig met positief nieuws komen, en daar ben ik blij mee. Watersport zit in je bloed en een zeiler dat ben je. Dit is de laatste tijd behoorlijk op de proef gesteld.

Zelf had ik de nodige ontwenningsverschijnselen en met mij meerdere leden.

Complimenten aan een ieder hoe de richtlijnen zijn opgevolgd en in het bijzonder aan Hans die de nodige vragen kreeg. Hans, ook namens alle leden dank voor het zorgen van onze bootjes gedurende de sluiting van de vereniging. Extra lijntje hier een blokje daar of een dekzeil scheef, Hans keek ernaar.

Zoals jullie hebben kunnen lezen biedt de volgende fase meer vrijheid maar nog wel beperkt door een aantal richtlijnen. Voor de jeugd zijn er weer andere richtlijnen dan voor de booteigenaren. Houdt dat in de gaten en mocht je daar vragen over hebben dan horen wij die graag.

Uiteraard volgen wij de situatie nauwlettend zowel op de vereniging als de verandering in de richtlijnen. Velen hebben ons daar mee geholpen en dat stellen we zeer op prijs. Gezamenlijk brengen we dit tot een goed einde.

Rest mij niets anders om uit te kijken naar de volgende verruiming van de richtlijnen en ondertussen te genieten van wat er wel mogelijk is.

Namens het bestuur wens ik een ieder veel gezondheid, veiligheid en daar waar nodig gezond verstand en hopelijk tot snel.

En nogmaals als er onduidelijkheden of vragen zijn neem alstublieft contact op met het bestuur. Ook wij weten niet alles over deze nieuwe werkelijkheid.

Met vriendelijke groeten,

Jaap Vonk