Zou je het leuk vinden om als comitélid van bijvoorbeeld de Woensdagavondwedstrijden mee te helpen maar denk je dat je daar (nog) niet de juiste skills voor hebt?

Dan heeft het Watersportverbond hiervoor een leuke oplossing: een electrische leeromgeving met nuttige informatie. In de serie “Club Official” staan vijf cursussen online: Boeienboot, Startschip, Jury, Race office en Uitslagverwerking.  

Via https://www.elowatersportverbond.nl/ kom je direct in de Elektronische Leeromgeving (ELO) van het Watersportverbond. Wanneer je hier een account hebt aangemaakt, heb je direct toegang tot de cursussen.

In ongeveer een half uurtje tijd leer je de belangrijkste zaken die nodig zijn om gelijk in de praktijk aan de slag te kunnen. Elke cursus bestaat uit een aantal hoofdstukken met duidelijke uitleg, foto’s en graphics. Teksten zijn kort en to-the-point. Je kunt op elk gewenst moment een hoofdstuk afsluiten en later weer verder gaan. Zelfs op je telefoon werkt het!

Dus in deze tijd waarin je niet lijfelijk deel kunt nemen aan het sociale gebeuren van de RZV, is het wel mogelijk om je kennis op te doen zodat je in betere tijden mee kunt helpen met het organiseren van de wedstrijden.