Er staan nog twee interessante lezingen op de rol: op 23 februari om 16.00 uur (Wieke van Oordt) en 15 maart om 17.00 uur (Lucas Schröder)! En aansluitend aan de lezing is er de mogelijkheid om een winterlezingen-dagschotel te nuttigen.

De laatste twee winterlezingen staan gepland, en het beloven twee uitermate interessante bijeenkomsten te worden. Zoals eerder al aangekondigd komt Wieke van Oordt op 23 februari om 16.00 uur vertellen over haar boek “Vrouwen kunnen niet Zeilen”. Klik hier voor een uitgebreide toelichting wat de aanleiding was voor het schrijven van dit boek.

Op 15 maart om 17.00 (!) uur komt Lucas Schröder een lezing geven. Lucas Schröder is de snelste Nederlander ooit in een van de zwaarste oceaan zeilraces ter wereld: de Transat 6.50 solo oceaanrace van Frankrijk naar Brazilië. De titel van zijn lezing is “presteren onder druk”. Klik hier voor meer info over Lucas.

Winterlezingen-dagschotel
Niels gaat zorgen voor een heerlijke zondagavond maaltijd. Op de dag zelf kun je ter plekke aangeven of je wilt blijven eten of niet, het is niet nodig om je van tevoren op te geven.

Suggesties voor komende winter
Ook de komende winter zijn we voornemens om winterlezingen te organiseren. Heb je ideeën of heb je zelf een mooi verhaal, laat dit dan weten via email hidden; JavaScript is required. Wij zullen alle suggesties meenemen in het voorbereiden van weer een afwisselend programma voor de winter 2020-2021.