Wat een enorme respons kregen wij op de enquête over de grote botentocht, geweldig! Dank daarvoor, en ook voor de losse mailtjes die gestuurd zijn over de tocht.

Naar aanleiding van alle input is het plan nu als volgt (de korte samenvatting):
Weekend van 6 en 7 juni – Grevelingen/Oosterschelde – opstappers van harte welkom – steigerborrel/diner/bolussen – ook van harte welkom alleen bij het diner.

De lange samenvatting:

  • We organiseren de grote botentocht in het weekend van 6 en 7 juni. 
  • Op grond van de ligplaats van het overgrote deel van de boten zullen we op zaterdag varen naar een locatie op de Grevelingen of de Oosterschelde. De definitieve locatie volgt in een later stadium.
  • We zouden het bijzonder leuk vinden als er vele leden deel kunnen nemen. Opstappers zijn dan ook van harte welkom, en deelnemers met boot zal worden gevraagd of zij leden zonder (grote) boot willen meenemen dat weekend! Dit alles in het kader van: hoe meer zielen hoe meer vreugd!
  • Op zaterdag zal er een steigerborrel worden georganiseerd, en aansluitend een diner*. Op zondagochtend wordt er koffie/thee geschonken met natuurlijk echte Zeeuwse bolussen. Daarna gaat ieder weer zijns weegs. 
  • Als u niet mee vaart met een eigen boot en niet kunt of wilt opstappen, dan bent u alsnog van harte welkom bij het diner*. Wie wil kan natuurlijk aansluiten die zaterdagavond. De inventarisatie hiervoor volgt op een later moment.
  • De data in september houden we achter de hand als slecht weer alternatief. Maar voorlopig gaan we uit van een zonnig weekend en windkracht 3 à 4 Beaufort.

In een volgende nieuwsbrief informeren we u weer verder.
Mocht u in de tussentijd nog vragen of aanvullingen hebben, dan kunt u deze mailen naar email hidden; JavaScript is required.
 
Met vriendelijke groeten,

Het organisatiecomité: Yvonne de Weerdt en Marlies Knijnenberg

Note: * het diner is voor eigen rekening