Na een geslaagde nieuwsjaarsborrel op 1 januari is op 6 januari klusbedrijf Dieleman met zijn medewerkers gestart met de operatie “akoestisch plafond”.

Om aan dit project te kunnen starten moesten eerst de nodige voorbereidingen worden getroffen. Zo is de bovenzaal op vrijdag 3 januari volledig gestript en afgeplakt met dan aan de behulpzame vrijwilligers Jan Huib van de Stadt en Peter van Veen.

De werkzaamheden verlopen voorspoedig. Het oude plafond is verwijderd, de electricien heeft waar nodig de bedrading vervangen en zoveel mogelijk uit het zicht aangebracht. De schilder heeft de gehele wand aan de plaszijde in de grondverf gezet. De basis voor het nieuwe plafond wordt nu aangebracht.

Volgens het schema komt op 20 januari de firma Asona de akoestische lagen opbrengen. Het streven is dat alle werkzaamheden op 1 februari zijn afgerond.

We houden jullie van de vorderingen op de hoogte!

Niels en Peter