In 2020 gaat het weer gebeuren: de beroemde Zeelandtocht van de RZV.

Een traditie vanuit het verleden die nieuw leven ingeblazen wordt. De RZV kent vele leden met een boot die te groot is voor de Kralingse Plas. Hoe leuk is het om die leden zeilend te ontmoeten op een mooie locatie?
Wij zien het helemaal zitten!!

Om te zorgen dat we er een zo groot mogelijk succes van maken, hebben we een aantal vragen voor u. Die kunt u heel makkelijk (in 1 a 2 minuten) beantwoorden. De enquête is onlangs naar u per email verzonden. Wellicht is de mail in uw spam box terecht gekomen.

U kunt ook de vragen beantwoorden door RZV enquete Zeelandtocht 2020 aan te klikken*.

Met de uitkomsten hiervan kunnen wij de tocht afstemmen op de behoefte van de leden, zowel de locatie als de data. We willen u dan ook vriendelijk maar licht dwingend vragen dit in te vullen, zodat wij er verder mee aan de slag kunnen.

Wij hebben uw input nodig om er een succes van te maken! Wij zien uw reactie graag tegemoet binnen 2 weken (dus vóór uiterlijk 27 december).

Met vriendelijke groeten,

Yvonne de Weerdt & Marlies Knijnenberg

*Mocht onverhoopt het openen van de enquete niet lukken kopieert  u dan deze link in uw browser:  https://forms.gle/w7GUTMEvNxr3AJmY8