Om de toegang tot ons terrein en gebouw beter en veiliger te maken wordt het toegangsbeleid aangepast.

Het personenhek aan de straatzijde zal openstaan als de horeca (Niels) geopend is. Dit is al een paar maanden geleden ingevoerd. Zie hiervoor ook de openingstijden op de website.

Er zal een camera komen te hangen bij het hek waarmee we beelden drie dagen gaan bewaren.

Binnenkort zal tevens het volgende veranderen:

Het personenhek openen met mobiele telefoon

Als het personenhek dicht is kan deze, naast de gebruikelijke sleutel, worden geopend door met je mobiel te bellen naar een speciaal nummer. Dit nummer wordt binnenkort naar alle leden via een email gestuurd.

Als de ringtoon overgaat wordt de deur voor vijf seconden ontgrendeld. Dit werkt op basis van nummerherkenning. Dit houdt in dat je ‘mobiel privé’ nummer in e-Captain in dit formaat moet zijn opgenomen: +31612345678. Dus geen spaties, streepjes en geen 0 voor de 6.

Je kunt dit zelf checken en zo nodig aanpassen in “mijn gegevens” via de website (www.rzv.nl) en in te loggen op “mijn RZV”. Het veld mobiel privé’ wordt dus gebruikt voor de toegangscontrole.

Als je nummer al goed staat zal je je al ‘naar binnen kunnen bellen’. Als je het nummer hebt aangepast in e-Captain dan werkt het nog niet direct. De mutaties worden periodiek doorgevoerd naar de zogenaamde Telekey-toepassing. Daar kan een nachtje overheen gaan.

Mocht je er helemaal niet uitkomen meld dit dan even bij ondergetekende via e-mailadres email hidden; JavaScript is required.

Er zullen geen nieuwe sleutels meer worden uitgegeven. Op termijn zal de cilinder worden vervangen en zullen de sleutels niet meer werken.

De binnendeur krijgt een cijferslot

De toegangsdeur tot het gebouw aan de plaszijde wordt voorzien van een codeslot. Deze kan in de overgangsperiode nog even met de sleutel geopend worden. De toegangscode wordt binnenkort naar alle leden via een email gestuurd.

Tip: Sla het telefoonnummer van het buitenhek op bij je contacten in je telefoon. Zo sta je straks niet voor een dichte binnendeur!!

Peter van Veen