Het Watersportverbond en KPO doen officieel een verzoek aan het Hoogheemraadschap tot verbetering van de communicatie en de structurele samenwerking inzake vaardiepte en waterkwaliteit in de Kralingse Plas.

Als op 27 november a.s. Roeland Geertzen, manager Belangenbehartiging en Infrastructuur van het Watersportverbond, een brief inspreekt bij de Verenigde Vergadering van het Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard, is dat voor het KPO de start voor een betere en vooral effectievere relatie tussen enerzijds de watersporters aan de Kralingse Plas en het Waterschap anderzijds.

Via deze link kunt u de brief lezen waarin Geertzen in heldere bewoordingen de voorstellen verwoordt die mede door het KPO zijn ingebracht.

De Verenigde Vergadering van het Hoogheemraadschap is openbaar en u kunt vanaf de publieke tribune de vergadering bijwonen.

Datum: woensdag 27 november om 14.00 uur
Plaats: Maasboulevard 123, 3063 GK Rotterdam

Hugo Maarleveld