Onderstaande kandidaatleden zijn uitgenodigd voor de eerstvolgende ballotageavond op woensdag 20 november.

  • Jacco Huijgen, 30 jaar uit Pijnacker. “Ik bezit sinds kort een Laser standaard en wil deze graag het gehele jaar bij de vereniging stallen en deelnemen aan de wedstrijden. Mijn collega Nic Bol is lid van de RZV en raadde mij aan om lid te worden van deze vereniging”.
  • Rogier Kerkhof, 44 jaar uit Rotterdam wil graag zeilen.
  • Angela van Nielen-Janus, 47 jaar uit Rotterdam. Angela heeft veel zeilkamp ervaring uit haar studententijd. Wil misschien nog een boot aanschaffen.
  • Jeroen van der Velden, 47 jaar uit Breda. Jeroen vindt de RZV een leuke vereniging, vooral gericht op wedstrijdzeilen. Tevens is hij goed bevriend met Nic Bol.

Bovenstaande kandidaatleden zullen woensdag 20 november aanwezig zijn op de vereniging voor een kennismakingsgesprek met onze ballotagecommissie. Heeft u bezwaar tegen hun toekomstig lidmaatschap? U kunt dit schriftelijk of per e-mail melden bij de secretaris.

De secretaris