De WA wedstrijden zijn nu achter de rug, en daarmee starten we de laatste etappe van het seizoen in voorbereiding op de Boterletter.

Afhankelijk van de weersomstandigheden varen we de komende maanden op de woensdagavonden (zolang het licht genoeg is) vanaf 18.00 uur en op de zondagmiddagen vanaf 13.30 uur. We trainen informeel en evalueren erna aan de bar. We starten door middel van een “hazenstart” en kiezen een vaste boei uit die als bovenboei gebruikt wordt waarna we voor de wind varen om vervolgens weer opnieuw te starten.

Om de communicatie hierover zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen is er een groepsapp gemaakt. Hierin ontvang je informatie over tijd, wie er komen, over eventuele geplande trainingen en overige belangrijke zaken. Wil je ook op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een berichtje naar 06 480 022 25 om opgenomen te worden in deze groepsapp.

Mocht je geen ligplaats of alleen een zomerligplaats hebben, meld dit dan even in het berichtje naar bovenvermeld nummer. Er zal een regeling komen voor ligplaatsen tot aan de Boterletterwedstrijden.

Mark ten Broecke