De laatste Woensdagavondwedstrijd zit er weer op. In de stromende regen, twee sprintwedstrijden en 31 Lasers aan de start!!

Na afloop een geslaagd Happy Hour gevolgd door de prijsuitreiking.

Yvonne bedankte allereerst de zeilers voor hun grote opkomst en het enthousiasme het afgelopen zomerseizoen.

Ook haar complimenten en dank aan Han, Leon, Hanneke, Alexandros, Evelien, Frieda, Laurens, de studenten en alle invallers voor hun inzet zodat iedere week een goed geolied comité klaar stond om het start/finishschip op te tuigen, de baan uit te leggen, de UFD’s te noteren en na afloop weer alles op te ruimen.

Een hartelijk applaus voor Yvonne zelf die dit allemaal heeft gecoördineerd en de uitslagen heeft verwerkt zodat deze iedere week door Henny op de website gezet konden worden.

En dan de prijzen! Het was tot de laatste avond nog spannend. De derde plaats ging naar Hero, de tweede naar Nic en Wilmar ging met de overwinning ervan door. Als echte winnaar nam hij uitgebreid het woord en trakteerde hij op de wijn tijdens de maaltijd.

Bij de Olympiajollen ging de eerste prijs naar Michiel Eijsink die iedereen nogmaals bedankte en zal proberen om de zeilers in zijn klasse weer aan te sporen om volgend jaar weer mee te doen.

Daarna aan tafel met 30 man (en tegenwoordig steeds meer vrouwen volgens Cees in ’t Veld!). Kortom, deze woensdagavondserie was een prima promotie voor de RZV!

Afhankelijk van de weersomstandigheden zal vanaf volgende week nog op de woensdagavonden vanaf 18.00 uur en op de zondagmiddagen vanaf 14.00 uur informeel getraind worden. Nader bericht volgt hierover.

Klik hier voor de uitslagen.