Twee wedstrijden werden gevaren onder heerlijke omstandigheden.

Het was weer niet gemakkelijk zodat er best wisselend gevaren werd. Dat iedereen scherp was bleek wel want bij de tweede start lagen veel boten over de startlijn zodat het een general recall werd en opnieuw gestart moest worden. 

Volgende week alweer de laatste wedstrijdavond die natuurlijk wat feestelijk afgesloten moet worden. Daarom zal er direct na de wedstrijden (wanneer het comité boven is) tot aan de prijsuitreiking een happy hour aangeboden worden op de RZV.

Afhankelijk van de weersomstandigheden zal na volgende week nog op de woensdagavonden vanaf 18.00 uur en op de zondagmiddagen vanaf 14.00 uur informeel gevaren worden.

Binnenkort ontvangen alle deelnemers een mail met informatie hierover en hoe zij zich voor een groepsapp kunnen opgeven waardoor iedereen snel op de hoogte blijft van de zeilactiviteiten in de komende maanden.

Klik hier voor de uitslagen.