Omdat watersport ook zonder een zeil leuk kan zijn en omdat er ook RZV-leden zijn met bredere interesses komen er twee SUP boards voor de leden beschikbaar.

Een SUP board is een Stand-Up-Paddle board. Een leuke manier om laagdrempelig al paddelend van de plas te genieten. Zoals vroeger ook wel met windsurf-boards gedaan werd. Het went snel en is super goed voor alle balansspieren en je “core”. Prima gymnastiek op het water en makkelijk om te doen, je pakt het echt heel snel op.

Er komen er twee en het zijn stabiele boards die voor beginners geschikt zijn. Op de foto’s zie je de boards die wij aanschaffen, ze worden geleverd door onze buren “James Watersport”.

Ze krijgen een plek in de Optimisten-kast naast de JZO-container en de vereniging zal ze tijdens de JZO-weken inzetten als extra “pleziervaartuigen”.

De boards worden zonder huur beschikbaar gesteld aan RZV-leden. Ze zullen binnenkort in de reserveringsmodule opgenomen worden waarmee je de informatie krijgt om ze van het slot te halen via “mijn RZV”. En als je op de vereniging bent en ze spontaan wilt gebruiken, klop dan aan bij Hans of Niels als die er zijn. Natuurlijk geldt ook voor deze verenigingsspullen: Ga er goed mee om en laat ze weer netjes op hun plek achter.

Marijn Romer