Ondanks dat het voetballen om 21.00 uur begon hebben we toch drie wedstrijden gevaren. Er was heerlijk zeilweer en we zijn tenslotte een zeilvereniging!

Wilmar heeft de leiding overgenomen met een eerste en twee tweede plekken gevolgd door Nic. Wouter is (mede door zijn afwezigheid?) naar de derde plaats gezakt gevolgd door Hero die maar liefst twee!! UFD’s aan zijn broek kreeg.

Omdat de avonden nu langer worden wil het comité de komende weken proberen om een derde wedstrijd te starten. Natuurlijk wanneer de wind het toelaat.

Dus let op! Na de tweede wedstrijd zou er nog een keer gestart kunnen worden!!

Op de website stond vermeld dat 24 juli reserve staat. Helaas zijn te veel comitéleden dan afwezig en zal deze avond geen wedstrijden worden verzeild. Natuurlijk kan er nog wel gezeild worden en onderling baantjes gevaren worden door middel van een hazenstart.

Klik hier voor de uitslagen.