Zoals in de laatste ledenvergadering al werd aangekondigd gaan we een grote opruiming houden op het achterterrein van de vereniging. Dit als eerste stap naar een nieuwe terreinindeling.

Op het terrein en in de kastjes in de container liggen veel spullen die nooit meer gebruikt worden en vaak van niemand meer zijn. Wellicht herkent u op de foto enkele spullen. Er ligt veel en van alles; surfmasten, optimistenzeiltjes, gieken en andere rondhouten. En nog veel meer!  Wij hebben het mastenrek vast leeg gemaakt. De spullen buiten en op de kastjes in de container hebben we (nog) laten liggen. 

Al deze spullen zullen binnenkort worden opgeruimd en afgevoerd naar het milieupark.

Om te voorkomen dat uw spullen worden weggegooid verzoeken wij iedereen om vóór maandag 30 juni uw spullen op te ruimen, mee naar huis te nemen of in uw boot te leggen.

In overleg met onze havenmeester Hans Delhaas kunnen een aantal spullen in de container (kastjes) of in het mastenrek blijven liggen mits duidelijk voorzien van uw naam en lidnummer.

Alle ongemerkte spullen zullen zondermeer worden afgevoerd!

Kom dus goed kijken of u nog ergens  (ongelabelde) eigendommen heeft liggen op het RZV-terrein want wij gaan niet op zoek naar  de eigenaren!

Gezien de hoeveelheid en variatie van de spullen zullen wij niet reageren op mailtjes of telefoontjes of wij iets voor u willen merken of apart houden. U bent eigenaar en verantwoordelijk. Kom naar de vereniging en merk uw eigendommen en ruim ze (in overleg met de havenmeester) op.

Na 30 juni houden wij ons het recht voor om alles zonder nadere mededeling af te voeren. Dan geldt “weg is pech!”

Namens de Haventerreincommissie,

 

Robert Lubbers