In zijn boek Winnen is geen geluk overtuigt Fred Imhoff de lezer met een bijzonder helder verhaal over wat je als wedstrijdzeiler allemaal zelf kunt doen aan je resultaten.

Geen onderwerp blijft onbesproken. Aan alle elementaire factoren van het wedstrijdzeilen besteedt de auteur aandacht. En dat gebeurt op zeer systematische wijze met prachtig beeldmateriaal.

Fred Imhoff komt niet alleen naar de RZV om over zijn boek te praten. Hij daagt wedstrijdzeilers van alle niveaus en uit alle klassen ook uit om te komen ‘sparren’. En niet alleen wedstrijdzeilers zijn van harte welkom. Juist ook voor trainers en begeleiders kan de aanpak van Fred Imhoff een enorme ‘eye-opener’ betekenen.

Grijp deze kans op een ontmoeting met zeillegende Fred Imhoff!

Zondag 13 januari aanvang 16:00 uur

Na afloop bent u van harte welkom om te blijven eten. Wel is het noodzakelijk om te reserveren. Doe dat vóór vrijdag 11 januari bij onze gastheer Niels via e-mail (email hidden; JavaScript is required)  of mobiel 06 13 38 41 80.