• Jan-Willem Jannink (46 jaar) uit Den Haag. Jan-Willem is net verhuisd vanuit Londen naar Den Haag en is op zoek naar een nieuwe vereniging om Laser te kunnen zeilen. In Londen zeilde hij op Queen Mary reservoir. Daarvoor heeft hij vele jaren offshore gevaren.
  • Vera Termeulen (20 jaar) uit Roelofarendsveen wil graag zeilen op de Kralingse Plas.
  • Wim van der Torre (55 jaar) uit Oostvoorne. Wim is weer vaker in Rotterdam. Zijn ouders zijn sinds vele jaren lid en hij is op de RZV opgegroeid. Wil weer op de plas gaan varen met de Laser en J22.
  • Sybren Vlasblom (54 jaar) uit Rotterdam. Wil graag (leren) zeilen en een ligplaats voor haar Laser. Heeft voor de RZV gekozen o.a. omdat Noeky Karreman ook haar Laser op de vereniging heeft liggen.

Bovenstaande kandidaatleden zullen woensdag 19 september aanwezig zijn op de vereniging voor een kennismakingsgesprek met onze ballotagecommissie.
Heeft u bezwaar tegen zijn toekomstig lidmaatschap? U kunt dit schriftelijk of per e-mail melden bij de  email hidden; JavaScript is required.