Met het einde van de eerste helft van de woensdagavond wedstrijden in zicht heeft iedereen een beeld waar hij of zij staat in het veld. Waar ben je goed in, en waar kun je nog verbeteren? De competitie is stevig.

Team Rotterdam biedt de mogelijkheid aan alle Laserzeilers om mee te trainen op maandagavond tot aan de zomervakantie op de Kralingse plas. Thema’s die aan de orde komen zijn boat handling, shifts en lange rakken (techniek), starts en wedstrijdjes. Soms met de nadruk op last shift, soms met boeirondingen.

Voorbespreking is om 17.00 uur bij de Maas, daarna zo snel mogelijk het water op. Natuurlijk is het ook mogelijk om later aan te sluiten. Er wordt gevaren tot 20.00 uur. Voor de trainingen tot aan de zomerstop worden geen kosten in rekening gebracht.

Hartelijk dank aan Team Rotterdam!