Op zondag 29 april presenteert Henk Plaatje met vernieuwd beeldmateriaal een selectie uit de Regels voor Wedstrijdzeilen.

Samen met Watersport TV maakte Plaatje begin dit jaar een serie van vijf afleveringen over het wedstrijdreglement met bijzonder mooie animaties. Complexe situaties worden in één oogopslag zo helder als glas!

Dit bijzondere beeldmateriaal kwam tot stand door de samenwerking tussen Plaatje en Watersport TV. Inmiddels zijn zowel op Watersport TV als op Youtube een aantal afleveringen te zien.

Henk Plaatje komt zondag 29 april naar de RZV om de zeilers aan de tand te voelen op hun kennis van het reglement. Henk kennende wordt dit een bijzonder interactieve bijeenkomst, dit keer ondersteund door flitsende animaties.

De bijeenkomst start om 16.00 uur en wordt afgesloten met een heuse quiz, waar fraaie prijzen te winnen zijn.

Na de lezing is er de mogelijkheid om een maaltijd te gebruiken. Voor deelname aan deze maaltijd wel graag vóór zaterdag 28 april aanmelden bij Hennie Louw, via e-mail email hidden; JavaScript is required of via mobiel telefoonnummer 06 589 64 943.

Alle wedstrijdzeilers uit de wijde omgeving van Rotterdam zijn van harte welkom.

Links:    
https://www.youtube.com/watch?v=BdAyG9wUixw
https://watersporttest.nl/
www.watersport-tv.nl