De vierde winterlezing zal een medisch tintje krijgen. Op zondagmiddag 18 februari zullen Leon van Woerkens (cardioloog), Erik Frölke (huisarts) en twee (medisch) studenten een verhaal houden over reanimatie en AED-gebruik.

Deze mini-cursus ” bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte. De theorie is bestemd voor iedereen en zonder beperking in aantal.

Voor een beperkt aantal deelnemers is het ook mogelijk om na de theorie het geleerde in praktijk te brengen. Er zullen twee sessies van een half uur georganiseerd worden met ieder drie oefenplekken voor zes personen.

Aanvang: 16.00 uur.

Na de lezing is er de mogelijkheid om een maaltijd te gebruiken. Voor deelname aan deze maaltijd wel graag vóór zaterdag 17 februari aanmelden bij Hennie Louw, via e-mail email hidden; JavaScript is required of via mobiel telefoonnummer 06 589 64 943.