Het bestuur is druk bezig met het op orde krijgen van de havenadministratie met daarbij een extra controle op de rechtmatigheid van de aanwezigheid van elke boot die op ons terrein ligt.

Veel ligplaatshouders hebben daartoe een brief ontvangen met twee labels met daarop hun naam, lidnummer en ligplaatsnummer conform de gegevens in de huidige RZV-administratie met de bedoeling om de labels vanaf de wal zichtbaar op de boot en op de (wal)trailer te plakken.

Heeft u nog geen brief ontvangen, of wilt u een nieuwe boot op het terrein stallen, meld dit dan zo snel mogelijk aan de email hidden; JavaScript is required. Boten zonder labels worden naar de UFO-hoek (Unidentified Floating Objects) verplaatst.

In het geval dat u uw boot en/of trailer verkoopt verzoeken wij u om dat eveneens aan de havencommissaris door te geven en daarna de labels zelf te verwijderen. Zolang de labels op uw boot en trailer zitten blijft de boot administratief aan uw lidmaatschapsnummer gekoppeld en blijft u daarmee verantwoordelijk voor het ligplaatsgeld.

In verband met de winterstalling liggen op dit moment veel boten niet op de juiste plaats. Het zou fijn zijn als u in het voorjaar uw boot naar de aan u toegewezen plaats verplaatst. Mogelijk dient u hiervoor een andere Laser een stukje te verplaatsen / op de juiste plaats te zetten.

De havencommissaris Robert Lubbers
06 23227373 / email hidden; JavaScript is required