Net als vorig jaar stelt de RZV haar leden, leden van bevriende zeilverenigingen en zeilliefhebbers uit Kralingen graag in de gelegenheid het Skûtsjesilen op 1 en 2 juni te volgen vanaf het balkon van het clubgebouw.

Om de eigen leden vroegtijdig te waarschuwen nu vast deze aankondiging. Net als vorig jaar wordt er weer een maaltijd-arrangement aangeboden waar je op in kunt tekenen. Gezien de belangstelling in 2016 moedigen wij onze leden aan op tijd in te schrijven!

Al in 1987, ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de RZV zeilden er Skûtsjes op de Kralingse Plas. Dat leek een eenmalige gebeurtenis. Maar in 2014 haalde de Stichting Wind in de Zeilen opnieuw 10 skûtsjes naar Rotterdam! Wegens groot succes prolongeerde de Stichting het evenement in 2015 en ook dit jaar kunnen we weer genieten van de skûtsjes in een oer-Rotterdamse omgeving.

De RZV en haar zusterverenigingen aan de Kralingse Plas zijn evenals vorige jaren nauw betrokken bij de organisatie van het evenement, met name voor wat betreft het wedstrijd-technische deel. Nadere informatie volgt. Wij houden je op de hoogte.

Informatie maaltijd arrangement t.z.t. bij gastheer email hidden; JavaScript is required.

skutsje