Leren zeilen! 

Het Watersportverbond heeft afgelopen week bekend gemaakt dat er weer gezeild mag worden. We kunnen niet wachten tot we weer het water op kunnen! Scroll naar beneden om je in te schrijven.
 
Gezien de maatregelen hebben we ervoor gekozen de JZO dit jaar wat anders aan te pakken.
 
Tijden en Data 
We hebben er voor gekozen op de zondagen zeilsessies te houden van 2,5 uur. Er zal een plaatsvinden op zondagochtend van 10:00-12:30 en in de middag van 13:00-15:30.
De eerste sessie zal plaatsvinden op 31 mei. Je bent dus  niet  verplicht om alle zondagen mee te doen, kies gewoon een dag wanneer je zin hebt om een rondje te zeilen! 
 
Materiaal 
Wegens de maatregelen omtrent Corona, is het de bedoeling dat de kinderen hun kleren al aan hebben als ze aankomen bij de vereniging. Er is de mogelijkheid om een zwemvest te lenen van de vereniging. Daarnaast is ons voorkeur dat de kinderen gebruik maken van een van onze huurboten, zodat het team vooraf de boten al kunnen optuigen. Mocht u toch gebruik willen maken van uw eigen boot, laat het ons dan even weten! 
 
Kosten
Per sessie zal een vergoeding gevraagd worden van 10 euro. Deze kunnen gelijk betaald worden via ideal bij inschrijving of achteraf (kies ‘factuur’ bij inschrijving). Deze prijs is inclusief huurboot 
 
Maatregelen omtrent Corona
We houden ons wel strict aan de maatregelen die het Watersportverbond voor ons heeft opgesteld: 
 
 
  • Trek thuis zoveel mogelijk je watersport kleren aan en verkleed je na de les weer thuis om. Was daarnaast na de training je handen thuis goed met zeep. 
  • Het clubgebouw zal dicht zijn. Het is daarom niet mogelijk om hier eten te halen, om te kleden of naar de wc te gaan.
  • De vereniging is niet open voor ouders. Het is de bedoeling dat de kinderen door de ouders worden afgezet bij de ingang en hierna weer vertrekken.
  • Ga na aankomt direct naar je boot via de aangegeven route. Wij zullen de bootjes van te voren optuigen, zodat er gelijk gezeild kan worden. 
  • Houdt 1,5 meter van de instructeur. 
  • Verlaat na de training zo snel mogelijk weer de vereniging. 
 
JZO week
Wat betreft de JZO-week: gezien de omstandigheden is het voor nu nog onzeker of de weken nog door zullen gaan. We zullen de ontwikkelingen in de gaten houden en hier zo spoedig mogelijk meer informatie over geven. Mochten de JZO-weken niet doorgaan zal u natuurlijk uw inschrijfgeld terugkrijgen.
Hier kunt u meer informatie vinden over de JZO-weken en hier kunt u zich inschrijven voor de JZO-weken:
 
RS – feva zeilen 
Wat betreft de Feva-zeilers: gezien er 1,5 meter afstand moet worden gehouden in de boot, zal het voor nu helaas niet mogelijk zijn om de lessen hierin door te laten gaan. We zullen ook hiervoor de richtlijnen van het RIVM en het Watersportverbond in de gaten houden. 
 
Sociale Media
Volg ons ook op Instagram  en  Facebook voor de laatste updates!  
 
Vragen? 
Voor vragen, mail naar email hidden; JavaScript is required
 
Inschrijven