Een ligplaats voor uw boot in hartje Rotterdam? De RZV biedt de mogelijkheden: word lid en vraag een ligplaats aan!

De haven heeft faciliteiten voor zowel ligplaatsen in het water als ligplaatsen op de wal. Een kraan geeft de mogelijkheid om de schepen in de winter op de wal te stallen.

Het kleine toegangshek is open tijdens de openingstijden van het clubgebouw. Daarbuiten zit het hek op slot. Een sleutel is op borgsom verkrijgbaar bij de havenmeester.

Er is een beperkte mogelijkheid om een kastje te huren waarin u uw spullen op kunt bergen. De havenmeester heeft hierover meer informatie.

Een voorwaarde voor het verkrijgen van een ligplaats is het  lidmaatschap  van de vereniging. Tarieven en een formulier voor het aanvragen van een ligplaats kunt u vinden elders op deze website onder het kopje “Haven”.

U ontvangt de rekening voor uw havenliggeld in april of bij aanvang van uw stalling. Uw havenligplaats kunt u opzeggen met het afmeldingsformulier. Doe dit ruim voor aanvang van het nieuwe seizoen (het zomerseizoen begint op 15 april en het winterseizoen op 15 oktober).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de email hidden; JavaScript is required of de email hidden; JavaScript is required.