Image
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Winterlezing “presteren onder druk” door Lucas Schröder AFGELAST /UITGESTELD

15 maart 2020 @ 17:00 - 18:30

Op 15 maart om 17.00 (!) uur komt Lucas Schröder een lezing geven. De titel van zijn lezing is “presteren onder druk”.

Lucas Schröder is de snelste Nederlander ooit in een van de zwaarste oceaan zeilraces ter wereld: de Transat 6.50 solo oceaanrace van Frankrijk naar Brazilië. 

Lucas Schröder heeft na een corporate carrière het roer omgegooid om als wedstrijdzeiler de Mini Transat te gaan varen van Frankrijk naar Brazilië. En zette daar en passant de beste Nederlandse prestatie ooit neer. Nu werkt hij als trainer en spreker over het onderwerp energy & performance, is hij actief als teamcoach, schipper en beroepsavonturier. In zijn vrije tijd besteedt hij veel tijd met zijn zoon en dochter en werkt hij aan nieuwe avonturen, op het water, maar ook in de bergen.

Winterlezingen-dagschotel
Niels gaat zorgen voor een heerlijke zondagavond maaltijd. Op de dag zelf kun je ter plekke aangeven of je wilt blijven eten of niet, het is niet nodig om je van tevoren op te geven.

Suggesties voor komende winter
Ook de komende winter zijn we voornemens om winterlezingen te organiseren. Heb je ideeën of heb je zelf een mooi verhaal, laat dit dan weten via email hidden; JavaScript is required. Wij zullen alle suggesties meenemen in het voorbereiden van weer een afwisselend programma voor de winter 2020-2021.

Gegevens

Datum:
15 maart 2020
Tijd:
17:00 - 18:30
Evenement Categorie:

Organisator

RZV
E-mail:
info@rzv.nl
Website:
www.rzv.nl

Locatie

Rotterdamsche Zeilvereeniging (RZV)
Kralingse Plaslaan 113
Rotterdam, Zuid-Holland 3062 CD Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.rzv.nl
Top