Image
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

RZV vitaal

23 juli 2019 @ 19:00 - 22:00

 

Onze vereniging vitaal houden, daar zetten wij ons voor in. Zorgen dat alle huidige en toekomstige leden actief gebruik kunnen maken van die RZV-activiteiten en -faciliteiten waar zij behoefte aan hebben. Hierbij is het belangrijk dat de leden zich betrokken voelen om samen een bloeiende vereniging vorm te geven.

Belangrijke doelen.

 

Dit jaar zijn daarvoor de afgesproken activiteiten ontplooid:

– een enquête onder de leden

– een traject met onze sponsor 0to9

Over beide activiteiten is er gecommuniceerd via Nieuwsbrieven en via de RZV website, daarnaast is er op de ALVs toelichting gegeven.

Afgelopen week hebben wij als bestuur met onze sponsor 0to9 een balans opgemaakt.

 

Inhoudelijke informatie tot nu toe over genoemde activiteiten is te vinden via uw eigen account Mijn RZV: https://rzv-site.e-captain.nl/mijn-captain/besloten **. Daar zijn bijvoorbeeld binnenkort de algemene uitkomsten van de enquête te vinden (vanwege privacy exclusief de persoonlijke opmerkingen) en de presentatie die gebruikt is op de ledenavond met 0to9. Op deze ledenavond hebben wij met een 50-tal betrokken leden de invulling van de RZV voor de komende jaren ter hand genomen. Op die avond zijn ook de uitkomsten van de enquête besproken. Afgelopen week hebben wij het vervolg kunnen geven op alles wat er verzameld is. De uitkomst daarvan vindt u op dezelfde plek in Mijn RZV.

 

Om zoveel mogelijk leden betrokken te houden, organiseren we een leden-bijpraat-sessie op dinsdag 23 juli as. Deze sessie herhalen we op 10 september.

 

We nodigen u van harte uit voor de sessie op de 23e van juli. We beginnen om 19.00u met een gezamenlijke maaltijd. Zo trappen we de avond op een gezellige manier af.

Wanneer u van plan bent te komen, meldt u zich dan aan via uw mail naar email hidden; JavaScript is required .

 

We hopen u te zien op 23 juli en anders bij de sessie op 10 september!

Gegevens

Datum:
23 juli 2019
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

RZV
E-mail:
info@rzv.nl
Website:
www.rzv.nl

Locatie

Rotterdamsche Zeilvereeniging (RZV)
Kralingse Plaslaan 113
Rotterdam, Zuid-Holland 3062 CD Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.rzv.nl
Top