Image
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Marathon van Rotterdam op de RZV afgelast!

5 april 2020

De marathon van Rotterdam is één van Rotterdams grootste evenementen van het jaar, en voor menig Rotterdammer ook één van de hoogtepunten van het jaar.

Ieder jaar weer gebeurt dit alles gewoon bij ons, bij de RZV voor de deur. Kom daarom dit jaar gezellig naar de 40ste editie van de marathon kijken, hier op de RZV!

Op het terrein ter hoogte van het grote toegangshek tot aan het water komt een terras, met een buitenkeuken, een buitenbar en muziek van DJ Jasper! Wij beginnen al om 9.00 uur, om zo al de lopers van de kwart marathon aan te kunnen moedigen!

Ook zijn wij het aanmoedigingspunt voor de aanhang van de mannen en vrouwen van het Brain Tumor Survival Marathon team. Het Brain Tumor Survival Marathon team is een groep mannen en vrouwen die gezamenlijk lopen voor één doel: geld ophalen om deze ongeneeslijke ziekte (hersentumoren) te bestrijden! Momenteel staat de teller op een kleine € 16.000,00. Natuurlijk is dit al een prachtig bedrag, maar helaas nog ver verwijderd van hun uiteindelijke doel: € 32.466.

Meer weten over het Brain Tumor Survival Marathon team, deelnemen aan dit team, of een bijdrage leveren aan dit team? Ze zijn te volgen via Facebook: Brain Tumor Survival Marathon, via Instagram: braintumorsurvivalmarathon, of neem een kijkje op: www.inactievoorerasmusmc.nl/team/brain-tumor-survival-marathon.

Niels van der Wende

Gegevens

Datum:
5 april 2020
Evenement Categorie:

Organisator

RZV
E-mail:
info@rzv.nl
Website:
www.rzv.nl

Locatie

Rotterdamsche Zeilvereeniging (RZV)
Kralingse Plaslaan 113
Rotterdam, Zuid-Holland 3062 CD Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.rzv.nl
Top