Image
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JZO open dag

23 mei 2020

De JZO-commissie is samen met het bestuur snel aan de slag gegaan om een nieuwe, laagdrempelige versie van de JeugdZeilOpleiding te realiseren.

We zullen starten met een open dag op 23 mei: kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis en vrijblijvend komen varen in een Optimist en ervaren hoe gaaf zeilen is! 

De weken daarna organiseren we in het weekend zeilsessies van een paar uurtjes, laagdrempelig leren zeilen onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs.

n tegenstelling met vorige jaren wordt de zeilopleiding vrijblijvender en flexibeler voor de deelnemers. We hopen met deze aanpak veel kids te enthousiasmeren voor het zeilen zodat we ze de komende seizoenen terug zullen zien op de vereniging.

Binnenkort start de promotie met onder andere een social media campagne; het zou super zijn als jullie allen de berichten delen om het jeugdzeilen bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen.

Uiteraard zullen we erop toezien dat alle activiteiten rondom het jeugdzeilen volledig coronaproof zijn, zowel voor de deelnemers als de instructeurs. 

Meer informatie volgt snel via site en social media. 

Volg de RZV Facebook (@RotterdamscheZeilvereeniging) en Instagram (rzv_zeilopleidingen) om niets te missen! 

Het JZO-comité

Gegevens

Datum:
23 mei 2020
Evenement Categorie:

Organisator

RZV
E-mail:
info@rzv.nl
Website:
www.rzv.nl

Locatie

Rotterdamsche Zeilvereeniging (RZV)
Kralingse Plaslaan 113
Rotterdam, Zuid-Holland 3062 CD Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.rzv.nl
Top