RZV
De volgende personen hebben zich gemeld als aspirant leden en zullen binnenkort een kennismakinggesprek hebben met onze introductiecommissie.

Hieronder stellen zij zich kort voor en vertellen zij waarom zij lid willen worden.

helmavG
Helma van Grevenstein
Beroep:
Arts.
Even voorstellen//Reden lidmaatschap:
wil graag weer lid worden van uw vereniging, omdat ik graag met mijn kinderen wil zeilen met onze 16m2 op de Kralingse plas. Onze boot heeft zo'n 15 jaar geleden ook in uw haven gelegen, alleen door drukte van gezin en werk toen geen tijd meer. Nu zijn de kinderen ouder en kunnen zeilen, vandaar dat we graag onze boot weer meer willen gebruiken.
Bekenden bij de RZV:
Ja
Male user icon
Jeoffrey Scheffer
Beroep:
Vastgoedonderhoud.
Even voorstellen//Reden lidmaatschap:
Mijn voornemen voor 2023 was om actief-lid van de RZV te worden en daar is hij dan, mijn inschrijving!!!
Wij gaan op korte termijn in de buurt van de Kralingseplas wonen en hoe mooi is het dan om vlak bij huis te kunnen zeilen. Ik ben voornemens om actief deel te nemen aan de woensdagavondwedstrijden in de Laser en hoop dat ons dochtertje wanneer zij kan zwemmen hetzelfde plezier in de optimist gaat ervaren als haar vader destijds, en mocht er ruimte zijn voor vrijwilligerswerk zal ik daar zeker mij steentje aan bijdragen. Tot snel op het water of aan de bar.
Groeten, Jeoffrey
Bekenden bij de RZV:
Vermoedelijk, maar heb de ledenlijst niet bekeken.
Male user icon
Pam Sterkman
Beroep / Expertise:
Master Student Geomatics aan de TU Delft.
Even voorstellen//Reden lidmaatschap:
Vroeger ben ik met veel plezier lid geweest bij jullie vereniging en had ik ook mijn zeilboot liggen in jullie haven. Doordat ik in Wageningen ging studeren ben ik even weggeweest, maar inmiddels woon ik weer een tijdje in Rotterdam en zou ik het leuk vinden om weer lid te worden en mijn zeilboot bij jullie ligplaatsen te hebben. Vandaar zou ik graag weer opnieuw lid willen worden.
Bekenden bij de RZV:
Ik ben zelf eerder lid geweest.
Male user icon
Martijn Swarte
Beroep / Expertise:
Ik heb veel in Scharendijke gevaren onder leiding van de hoofdinstructeur daar, ik heb daar tevens mijn CWO 3 voor eenmans zwaardboten en kielboten gehaald. ook heb ik mijn vaarbewijs 1.
Even voorstellen//Reden lidmaatschap:
Ik heb een tijdje terug bij deze zeilvereniging mijn jeugdzeilen 1 en 2 gehaald en vond het toen een fijne vereniging. Nu zou ik mijn Splash hier neer willen leggen zodat ik hier vaker in kan gaan varen (ligt nu in Scharendijke)
Bekenden bij de RZV:
Nee.
jorgueckert
Jorg Ueckert
Beroep / Expertise:
Sinds 1994 werkzaam bij Unilever, zie boven.
Zeil brevetten uit Duitsland: Alle motorboot en zeil brevetten binnen & buiten wateren.
Even voorstellen//Reden lidmaatschap:
~30 jaar geleden voor werk met echtgenoot naar NL gekomen en gebleven...2 zonen (29 & 28) die in de buurt werken (allemaal nog Duitse nationaliteit, maar geen intentie weer terug naar D te gaan). Mijn vrouw Kerstin geeft als ZZPer Duits & NL taal onderwijs. Wij hadden wat jaren een schakeltje bij de Bommeer (Vlaardingen) liggen en ook wat jaren een ~7m kajuitzeilboot op de Grevelingen (wat veer weg van Vlaardingen om er even naartoe te gaan). Omdat ik binnen kort minder ga werken, heb ik meer tijd over voor mijn hobby's (vintage motor rijden, in de alpen wandelen, zeilen). We vinden Kralingen en omgeving leuk, Kerstin is lid bij Nautilus (rond het hoekje van de RZV). Idee is eerste instantie de vereniging te leren kennen en af en toe gebruik maken van jullie polyvalk voor leden.
Bekenden bij de RZV:
Nee.
Email Marketing Powered by MailPoet