RZV

Voor de komende wintermaanden hebben we een interessant aantal lezingen voor u in petto!
Grote dank aan Yvonne en Marlies voor het organiseren van dit programma. Ik wens u veel plezier en zie uw aanmeldingen graag tegemoet!

De agenda ziet er als volgt uit:


  • Duko Bos, 27 november 16 uur
De kick-off is op zondag 27 november, Duko Bos zal dan een training verzorgen voor Laser zeilers en daarna rond 4 uur een presentatie geven over zijn voorbereidingen voor kwalificatie voor de Olympische spelen. Voor meer info klik HIER.

  • Gerd-jan Poortman, 15 januari 16 uur
Voor zondag 15 januari hebben we Gerd-Jan Poortman kunnen strikken.
Gerd-Jan Poortman is één van de beste zeilers van Nederland. Zo deed hij drie keer mee aan de zwaarste zeilrace ter wereld, de Volvo Ocean Race. In zijn 20 jaar topsport carrière heeft hij meerdere Europese en Wereldtitels behaald. Ook is Gerd-Jan een succesvol coach en schipper op zowel internationaal als Olympisch niveau.

  • Peter de Weerdt, 19 februari 16 uur
We vervolgen de reeks op zondag 19 februari met een lezing van Peter de Weerdt over een mini sabbatical naar de Zweedse oostkust Hij zal vertellen over de voorbereidingen en aan de hand van vele foto’s de trip met u delen.

  • Workshop lijnen splitsen, 18 maart 14 uur
Op zaterdag 18 maart hebben we een workshop van de Lijnenspecialist kunnen regelen. Tijdens deze workshop wordt er gestart met een korte inleiding in de diverse kunststoffen en constructies die worden gebruikt voor de productie van lijnen. Er wordt uitgelegd welke lijn je het beste voor een specifieke toepassing kan gebruiken.
Maar deze middag gaat vooral over 'zelf aan de slag zijn'. Je leert in ongeveer drie uur de basistechnieken van splitsen van lijnen met Dyneema© vezels en polyester lijnen. Met een klein beetje oefening zal je merken dat je al snel in staat bent om een oogsplits te maken of een softshackle. Gewapend met deze technieken kun je daarna zelf aan de slag met het optimaliseren van je boot.
Deze workshop duurt ongeveer 3,5 uur. Je kunt je voor deze workshop aanmelden via info@rzv.nl

In het kort:

Zondag 27 november, Duko Bos
Zondag 15 januari, Gerd-Jan Poortman
Zondag 19 februari, Peter de Weerdt
Zaterdag 18 maart, de Lijnenspecialist

Met vrolijke groet,
Karin de Goederen,
Secretaris RZV


Email Marketing Powered by MailPoet