RZV
De volgende personen hebben zich gemeld als aspirant leden en zullen binnenkort een kennismakinggesprek hebben met onze ballotagecommissie.

Hieronder stellen zij zich kort voor en vertellen zij waarom zij lid willen worden.

Jelle Hettema
Jelle Hettema
Beroep:
---
Even voorstellen//Reden lidmaatschap:
Mijn naam is Jelle. Ik woon in Rotterdam, waar ik sinds anderhalf jaar samenwoon met mijn vriendin.
Ik wil graag lid worden van de RZV om makkelijker het water op te kunnen en met gelijkgestemden te gaan zeilen. Wellicht te zijner tijd op een eigen bootje?
Bekenden bij de RZV:
Nog niet
Male user icon
Rob en Josanne van Os
Beroep:
Pensionado's
Even voorstellen//Reden lidmaatschap:
Ik wil graag samen met mijn echtgenote Josanne leren zeilen om daarmee te bepalen of en op welke wijze wij samen kunnen genieten van watersport in verenigingsverband
Bekenden bij de RZV:
Philip Waalewijn
Steven Vink
Steven Vink
Beroep / Expertise:
Geneeskunde
Even voorstellen//Reden lidmaatschap:
Beste leden, graag stel ik mijzelf voor. Na een aantal jaren geleden mijn CWO kielboot 1/2/3 certificaten te hebben behaald in een Valk, ben ik nu zelf de blije bezitter van een mooie 16m2 met polyester romp en houten dek en opbouw. Het is een opknappertje, maar ik heb dit 'off-season' ingeruimd om hem piekfijn en vaarklaar te maken voor het waterseizoen van 2022. Ik woon nu sinds een paar jaar op een paar fietsminuten van de mooie Plas en ben van plan hier nog meerdere jaren te blijven wonen. Daarom zou ik de zeilboot meer dan graag zo dicht bij huis in het water leggen, zodat ik er vele dagen op kan vertoeven en bij aan- en terugkomst mijn medeleden in het clubhuis kan leren kennen. Hopelijk dus tot ziens op en naast het water!
Bekenden bij de RZV:
Niet zover ik weet