RZV
Beste leden,

Onlangs informeerden wij jullie dat Joeri Happel gevraagd heeft per 1 september zijn rol als Gastheer te stoppen. En wij lieten weten dat wij voor de rest van dit jaar een interim oplossing zoeken. Dit bericht is om jullie te informeren over de stand van zaken.

Joeri blijft inderdaad augustus nog actief om de continuïteit te borgen. En mocht het in september passen bij ander werk dat hij snel hoopt te vinden, dan valt hij nog wel eens in.
Voor de komende maanden heb ik met Niels van der Wende afgesproken dat hij die zo veel mogelijk komt opvangen. Zijn nieuwe (Spare Rib Express) bedrijf draait inmiddels goed genoeg en de RZV blijft hem trekken. Een vertrouwd gezicht keert dus terug!

Praktisch zullen we nog wel moeten puzzelen hoe we alle momenten in de kalender organiseren. Niels kan niet alle momenten (gelijk) invullen. Wat hij niet kan bieden zoeken we samen andere oplossingen voor.
Twee elementen met betrekking tot de keuken&bar bezetting zijn de sleutels: koken (m.n.woensdag) en voor de bar moet er iemand aanwezig zijn met diploma sociale hygiëne.

Onze prioriteiten met het invullen van de RZV Horeca opening zijn om vooral de woensdag- (RZV) en donderdagavond (RSZV) in te vullen en die zijn wel zo’n beetje rond. Vervolgens zijn de RZV-, RSZV- en externe evenementen belangrijk en dat zijn er een stuk of 6. Ook de zondagmiddag en vrijdagmiddag willen we zo mogelijk kunnen vasthouden maar daarvoor zoeken we nog naar oplossingen. Of het ook lukt de dinsdagavond weer te openen is vooralsnog onzeker en daar komen we als laatste aan toe.
Het kan wat improviseren worden maar we zullen bar & keuken zo veel mogelijk open houden. Wij houden u via de site en nieuwsbrieven op de hoogte.
Uw reacties en tips zijn welkom!

Groet,
Namens het bestuur,
Marijn Romer
.