RZV
De volgende personen hebben zich gemeld als aspirant leden en zullen binnenkort een kennismakinggesprek hebben met onze ballotagecommissie.

Hieronder stellen zij zich kort voor en vertellen zij waarom zij lid willen worden.

Maaike de Jong Versteege
Maaike De Jong - Versteege
Beroep:
Arboverpleegkundige
Even voorstellen//Reden lidmaatschap:
Ik ben een enthousiaste zeilster en zeil al sinds mijn jeugd. Mijn hele gezin en familie zeilt. Ik ben getrouwd en heb ook 2 zeilende zonen van 9 jaar en 12 jaar. Zij zeilen in de optimist. We willen ons o.a. graag aansluiten bij Team Rotterdam. We zijn als gezin op zoek geweest naar verenigingen die dit faciliteren en waarbij er mogelijkheden zijn om op verschillende manieren te genieten van de watersport. We zetten ons met name heel graag in voor de jeugd-watersport, waarbij we ook houden van wat gezelligheid.
Voorts hebben we zelf en zeilboot (Dehler 35 CR) in Zeeland, Scharendijke.
Bekenden bij de RZV:
We hebben vandaag (zondag 9 mei 2021) kennis gemaakt met Robert Leefmans.
Volgens mij is ook Noeky Karreman nog lid bij RZV, zij heeft een laser. In mijn jeugd heb ik veel gezeild met Noeky en haar familie bij Maas & Roer in Limburg.
Male user icon
Hugo Meeuwes
Beroep:
IT Consultant
Even voorstellen//Reden lidmaatschap:
Ooit voor mijn studie naar Rotterdam gekomen, woon ik inmiddels al weer 17 jaar in Kralingen. In die tijd ben ik ook lid geworden van de RSZV, waar ik vele jaren met plezier kwam en graag nog steeds af en toe mijn gezicht laat zien als oud lid. Daardoor loop ik toch eigenlijk al wat langer bij de RZV rond en ben ik ook diverse keren als vrijwilliger bij activiteiten van de RZV betrokken geweest, zoals bij de Boterletter en het NCK Teamzeilen. Het leek mij dus een logische stap om door te stomen naar de RZV, vooral om actiever te worden bij de vereniging waar ik toch al vaak graag te gast was.
Bekenden bij de RZV:
Tim de Weerdt, Niels de Vries
Alice Krekt
Alice Krekt
Beroep:
Directeur Klimaatprogramma
Even voorstellen//Reden lidmaatschap:
Al sinds mijn jeugd zeil ik. Aanvankelijk in Friesland, later met ons gezin in Zeeland. Sinds 2016 is mijn zoon lid bij de RZV en hebben wij een boot aan de Kralingse Plas. Omdat ik ook graag op de plas zeil willen wij graag het enkele lidmaatschap van mijn zoon omzetten naar een gezinslidmaatschap bij de RZV, met mijn zoon als gezinslid.
Bekenden bij de RZV:
Joris Krämer
Jeroen Steens
Jaap Vonk
Marcel Schreuder
Marcel Schreuder
Beroep:
Van opleiding jurist en sinds 1984 werkzaam als verzekeringsmakelaar. Ik werk bij Aon, waar ik verantwoordelijk ben voor de klanten in de kunstwereld, waaronder musea, kunsthandels, galeries etc. Mijn vrouw , 61, werkt voor de golfbaan Crimpenerhout.
Even voorstellen//Reden lidmaatschap:
Mijn vrouw Janneke en ik zijn eerder - in de periode eind 90-er jaren - lid geweest. Wij hadden toen een ligplaats voor onze spanker. Na verkoop daarvan zijn we niet meer actief gebleven en hebben we ons lidmaatschap opgezegd. Inmiddels wonen wij in de flat aan de overkant van de straat, met het mooiste uitzicht van Rotterdam op de Plas en RZV!
Hebben nu geen bootje meer, maar willen gebruik van de Valk gaan maken, vanaf de steiger zwemmen, en natuurlijk borrelen. Willen graag ondersteunend lid worden.
Bekenden bij de RZV:
Onze flatgenoot Johan Van Donge.