RZV
Beste leden! Wij mogen steeds meer en zijn enorm blij dat we reeds een aantal hele gezellige dagen achter de rug hebben op de RZV. De nieuwe “Friday after Work” is al heel gezellig, en ook de mogelijkheid op zaterdag en zondag een maaltijd te bestellen na de borrel is zeer positief ontvangen. We willen u echter vriendelijk vragen tot middernacht de dag voor uw bezoek per sms or WhatsApp voor een maaltijd te reserveren op nummer +31645622091. Natuurlijk kunt u ook altijd op het laatste moment vragen of we nog beschikbaarheid hebben.

Als u niet gereserveerd heeft kunnen wij geen maaltijd garanderen. We hebben echter altijd wel soepen, tosti’s kaasplankjes en andere hapjes. We gaan een mooie zomer tegemoet!

Twee vragen van uw gastheren Joeri en Carrie:

Wij zoeken mensen voor hulp in de bediening en in de keuken (in de keuken slechts met ervaring). Mocht u iemand kennen horen wij het graag.

Vanaf dinsdag 6 juli gaan wij op dinsdag open. Wij zoeken met spoed een RZV-lid met ervaring in het organiseren van wedstrijden voor de “dinsdagavond commissie”. Het idee is om op dinsdagen voor RZV en de studentenvereniging handicap wedstrijden te organiseren voor alle klassen. Daarna is het natuurlijk tijd voor gezellig napraten en borrelen.

Met hartelijke groeten vanaf de RZV en een voorspoedige wind gewenst,

Joeri en Carrie