RZV
(voorbehoud : indien de Overheid het sein op groen houdt)

Beste leden en bezoekende zeilers & bekenden,

Ja! Het lijkt toch echt weer te gaan kunnen! Tenzij de "pauzeknop" nog wordt ingedrukt door de regering heropenen wij heel blij de RZV Horeca om u weer te kunnen verwelkomen! Als dinsdag het sein op groen blijft staan zijn we gelijk woensdag weer open en ontvangen wij de Laserzeilers van de woensdagavond en andere leden direct weer heel graag. De eerste week zal ivm de onzekere aanloop de keuken met een voldoende maar iets simpeler aanbod starten. Hieronder vindt u de praktische informatie. Wij benadrukken dat bij alle activiteiten / faciliteiten de COVID Overheids-maatregelen gerespecteerd worden en verlangen dat ook van de leden en bezoekers.

De RZV Horeca is gelijk vanaf woensdag 19 mei open voor drankjes, borrelhappen en ook iets te eten, zoals soepen, eenvoudige maaltijden, tosti's, broodjes en diverse snacks. Zoals de Overheid voorschrijft is dat alleen met overdekt terras en voor maximaal 50 mensen. Reserveren van een tafel is vanuit de overheid verplicht. Vooraf kunt u dat doen bij gastheer Joeri Happel via WhatsApp naar +31645622091 of via gastheer@rzv.nl . U kunt ook naar de vereniging komen en ter plekke een tafel reserveren. Op drukke momenten kan het dan wel zijn dat u dan moet wachten of terugkomen.
Openingstijden 1e fase, vanaf 19 mei:
> Woensdag: 16.00 – 20.00 uur. Rond 17.30 -18.00 zal voorrang gegeven worden aan de woensdagavondzeilers. Reserveren van een tafel zoals gesteld verplicht en aanmelden voor een hap eten (bij Joeri Happel) zeer gewenst.
> Donderdag: Gereserveerd voor de RSZV die ook gelijk deze week van start gaat
> Vrijdag: op de vrijdagen start het nieuwe initiatief Friday after work!! Van 16.00 tot uiterlijk 20.00 ben je met collega's, vrienden en familie welkom voor een gezellige "VrijMiBo" op de RZV!

> Zaterdag: 12.00 – 20.00 of totdat er niemand meer is. App de gastheer voor info.
Aanbod keuken zoals bovenstaand aangegeven.
> Zondag: 12.00 – 20.00 of totdat er niemand is. App de gastheer voor info.
Aanbod keuken zoals bovenstaand aangegeven.
Wij zien u graag weer terug komen op de RZV en elkaar weer ontmoeten!

Uitgangspunten conform Overheidsbepalingen voor uw informatie:
  • Alleen terras/buitenplekken
  • Maximaal 50 gasten tegelijk
  • 2 gasten per tafel en 1,5 meter tussen tafels/personen
  • Vooraf aanmelden voor een tafel of anders ter plekke
  • Check eventuele verschijnselen met kort vraaggesprek
  • Registreren gasten aan tafel (losse formuliertjes, veiliger dan lijst en privacy geborgd)
 • Toiletten beschikbaar ; kleedkamers & douches moeten gesloten blijven