Hoi ik ben Lenno. Ik ben 9 jaar oud. Ik geef jullie een overzicht van mijn eerste wedstrijddag van de Combi’s in Dordrecht.

08.30 uur: Toen ging ik opstaan eten, aankleden en dat alles. 

Mijn boot lag al op het dak, dus hup naar Dordrecht.

09.00 uur: Boot van het dak op de trailer en op het veld optuigen.
Helemaal klaar met optuigen.

09.45 uur: Voorbespreking: alles nog een keer goed doornemen.

10.00 uur: Boot in het water, roer er in zwaard er in, en gaan, hup naar de startlijn.

De laatste seconde waren bezig… toeoeoet en gaan!  Opkruisen en dan ruime wind. Hard varen …en bij de finish 1ste plek🥇. De laatste wedstrijd begon het hard te waaien en de giek tegen mijn hoofd, “au” dus naar de kant.

En dan de prijsuitrijking  1ste, jeeeeeee feestje 🥇
En dat was mijn leuke dag.

Groetjes,

Lenno Leefmans

Wil je ook een keer mee zeilen met de combi’s, kijk voor informatie op de website van de Combi Rotterdam. Om direct in te schrijven voor de volgende combi wedstrijd kan nog via https://inschrijving.combi-rotterdam.nl/deelnemers/new