Onderstaande kandidaatleden zijn uitgenodigd voor de eerstvolgende ballotageavond op 15 mei.

  • Jos Hospers uit Rotterdam, Jos wil graag de toegang tot het zeilen vergroten en de mogelijkheden om meer te leren over zeilen met mensen met hetzelfde enthousiasme voor de sport.
  • Max Ranke uit Rotterdam. Max wil graag weer wat actiever zeilen. En wat is mooier om dat in Rotterdam te kunnen doen. Tevens vindt hij het ook leuk allicht wat les te geven. Daarnaast zou hij graag wat actiever wedstrijd willen gaan varen. Hij heeft enige ervaring maar nooit actief wedstrijd gevaren. Tevens wil hij in de nabije toekomst/mits de plas en het lidmaatschap hem bevalt zelf ook een boot neerleggen. 

Bovenstaande kandidaatleden zullen woensdag 15 mei aanwezig zijn op de vereniging voor een kennismakingsgesprek met onze ballotagecommissie. Heeft u bezwaar tegen hun toekomstig lidmaatschap? U kunt dit schriftelijk of per e-mail melden bij de secretaris.

De secretaris