Vrijdag 26 april was het weer tijd voor ons jaarlijkse instructeursuitje. De pool bestaat nu uit 20 a 25 instructeurs, allen ZI-gecertificeerd.

Om alvast op te warmen voor het komende seizoen kwamen we vrijdag bij elkaar. Dit jaar lag de organisatie bij Olya en Isabelle en ze hebben er een geweldige avond van gemaakt!

Alle instructeurs werden uitgenodigd voor een heuse ‘Mistery Night’. We moesten vragenlijsten (met allerlei opmerkelijke vragen 🙂 ) invullen, werden in black tie verwacht maar hadden verder geen idee wat ons te wachten stond.

Gedurende de avond hebben we allerlei spellen gespeeld rond de Kralingse Plas en op de RZV; het fanatisme spatte ervan af! Tussendoor hebben we onze buikjes gevuld met overheerlijke hamburgers van Niels zodat we daarna extra hard ertegenaan konden bij de overige spellen en het feestje! 

Kortom, de instructeurs zijn meer dan klaar voor het zeilseizoen en staan te trappelen nieuwe kids en oude bekenden een stapje verder te brengen in de zeilsport!

Lizet de Vries